Handleiding registreren forum

Op de eerste bijeenkomst vandaag werden wat vragen gesteld over het forum en vooral over de registratie. Hieronder vindt u een beknopte stap-voor-stap weergave van het registratieproces.

Voor wie dit toch te moeilijk is, ben ik graag bereid hulp te bieden en zoals ook op de vergadering gemeld, zal ik graag zo af en toe voor geinteresseerden een middagje vrijmaken om u te leren hoe zo’n forum nu werkt en wat je er allemaal mee kunt doen.

Stap voor stap registratie:

Ga eerst in uw browser (internet bladerprogramma) naar het volgende adres toe: https://www.chanah.nl/forum of klik op de link “Het CHANAH forum” in de titelbalk van de website chanah.nl

 

 

U komt nu op de hoofdpagina van het CHANAH-forum terecht. In de knoppenbalk staan een aantal opties. U klikt nu op de knop “registreren” zoals hieronder getoond wordt. 

 

 

De eerstvolgende stap is het accepteren van een algemene gedragscode. 

 

 

En na het aanvaarden van de registratieovereenkomst kunt u uw details invullen op de volgende pagina.

 

 

Als er fouten zijn opgetreden kunt u deze nog corrigeren maar als alles goed is gegaan is hiermee het registratieproces tot een goed einde gebracht. U kunt pas inloggen en berichten plaatsen nadat uw aanmelding is goedgekeurd. U krijgt daarvan zo snel mogelijk bericht.

51Shares